Overstappen naar JTV Finance:

Veel ondernemers zien de overdracht als een lastige aangelegenheid. In de praktijk blijkt dit in de meeste gevallen enorm mee te vallen. Zodra wij met u tot overeenstemming zijn gekomen over het pakket van dienstverlening, nemen wij rechtstreeks contact op met uw vorige dienstverlener en regelen wij gratis de overdracht voor u. Naarmate u vroeger in het jaar de overstap maakt is het des te eenvoudiger om mutaties met terugwerkende kracht alsnog over te zetten naar het Twinfield administratie pakket van JTV Finance. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om alle mutaties elektronisch uit te wisselen.

In elke situatie moet er uiteraard gekeken worden wat het meest geschikte overstap tijdstip is maar er zijn wel een aantal richtlijnen te geven:

Overstappen tijdens het jaar is mogelijk als:

1. u zzp'er/freelancer bent met maximaal 250 facturen per jaar;

2. u een stamrecht BV hebt;

3. u een kleine zelfstandige zonder personeel bent.

Overstap bij voorkeur per begin van een nieuw jaar als:

1. u voorraden heeft en daarvoor een voorraadadministratie bijhoudt (bv. webshop);

2. u te maken heeft met grote volumes aan uitgestuurde of ontvangen facturen. Zeker als het in uw situatie nodig is om dagelijks of wekelijks facturen te verwerken of op te maken;

Vaak treffen wij nog administraties aan die 'verborgen' op een server van een dienstverlener staan. Hoe mooi is het om deze administraties online te organiseren waardoor u zelf toegang heeft tot de administratie en ook de overdracht naar een eventuele volgende dienstverlener enorm veel soepeler kan verlopen. Heeft u eenmaal gekozen voor Twinfield en u wilt alsnog overstappen naar een andere dienstverlener dan hoeft uw administratie alleen maar omgezet worden naar de nieuwe dienstverlener. Vergelijkbaar met de situatie wanneer u van telecom aanbieder wisselt (ook dan is het niet nodig om alle bedrading opnieuw aan te leggen). U zult alleen eenmalig een dergelijke stap moeten ondernemen. JTV Finance faciliteert u daarbij zoveel mogelijk.

Kortom: u kunt de overstap met een gerust hart door JTV Finance laten beoordelen en verzorgen!

Doe veel zelf

image1

Online instap

image2

Online extra

image3

Online volledig

image4